Autor: Zoran Strika - strika@021.rs

Novi Sad
26.08.2019.
11:01 > 17:03
Novo stajalište za turističke autobuse nalaziće se kod autobuske stanice ATP Vojvodina, na saobraćajnici u zoni raskrsnice Sentandrejskog puta i Puta novosadskog partizanskog odreda.
  • milanm

    27.08.2019 10:04
    @Станко
    Cemu toliko ponizavanje tehnickih struka kad je to najbolje sto imamo, zato lako prevode diplome i nalaze poslove u inostranstvu. Pa onaj potporni zid u Grdelici bese radise stranci? Kao uostalom vecinu stvari kod nas. pa opet ne vidim neki kvalitet. I most u Bg preko Dunava, cujem da se mnogi zale. Imamo mi strucnjake, to je najmanji problem, ali drugi diktiraju, najcesce pravnici, ekonomisti, menadzeri kao derivat te dve struke. Problem je sto su drustvenjaci u svakoj pori drzave, i tamo gde treba i gde ne treba, inzenjere niko nista i ne pita. Gradski vecnik za saobracaj je pravnik, ministarka je ekonomista, poljoprivredu vodi pravnik, i te dve struke vode celu drzavu, a vecih duduka od pravnika i ekonomista video nisam, zato im niko ni ne priznaje diplome napolju. I naravno tu su razne kombinacije.
  • /

    27.08.2019 08:44
    /
    nemojte samo o najlepsoj stanici u evropi
  • Станко

    27.08.2019 06:31
    @ Mali Novi sad
    Зар ти је требао само тај доказ да видиш да град, а и цела Србија док не ангажују стране пројектанте и Саобраћајне стручњаке не могу да направе ништа корисно у саобраћају. Ето колапса у НС. А Девићев простор се користи зато што му измишљају прекршаје и кривична дела, која задржавају исплату дуга од стране града.
  • Gaga

    27.08.2019 03:10
    Sprdacina
    A jel' bi to 'gradski oci' malo da se ogrebu I za estetiku Ilije Devica ?!probisveti,a sta cete odgovoriti kada vas turisti pitaju- sto ne radi najlepsa stanica u evropi?!
    Lagacete.
    I nece vas biti sramota kada procitaju da je slucaj atp vojvodine izuzet od strane evropskog parlamenta kao primer korupcije u drzavi Srbiji,gde je jedini ostecen investitor ILIJA DEVIC

  • ne kvariti

    27.08.2019 00:54
    stajalista za autobuse su i ZBOG AUTOBUSKE . I ovako voznja busom traje satima napr do Doboja 10 sati. Ko to tamo peva.Mesrto sadasnje je idealno jer je na velikoj saobraćajnici sa koje se svugde po gradu najlakse stigne.Kao i do nje.
    ZS za sada ne mora ni da se vidi jer ....
    Bitno je da se vidi tačno vreme na lepom satu .
  • čarobni štapić

    27.08.2019 00:46
    gospodine kad se obrise, mislim na text, opet idete na napisi komentar pa se sve vrati
  • Mali Novi Sad

    26.08.2019 23:51
    @Kuzze
    Moram da se složim da je izgleda neko promašio dozu. Pa samo bolestan um može da napravi ono što je napravljeno u Petrovaradinu, kada se siđe sa Žeželjevog mosta. Do pola dve trake u jednon, a od pola dve trake u drugom smeru. A kada se boja sa kolovoza obriše, ima prednost jači! Umesto da su dve šire trake, po jedna u svakom smeru i još sa svake strane po metar za bicikliste.
    Ovako kako je to je opasan produkt bolesnog uma. A struka? To više ne postoji.
  • kuzze

    26.08.2019 22:51
    o čemu pričamo?
    ubih se od kuckanja pola sata vremena sa sve predlozima za po meni pametnijim rešenjima.
    obrisalo se u sekundi
    ajmo jovo na novo.... i ovaj put skraćeno, bez besplatnih saveta

    Gradska uprava za saobraćaj očigledno preskočila terapiju.
    poštujte lekove,
    valja se...
  • /

    26.08.2019 21:58
    /
    bas lepa okolina
    hoce li turisti nastaviti u stovariste po ugalj
  • dragan perković

    26.08.2019 18:21
    Ah
    Islred železničke stanice ukinuti autobuske terminale gradske i pri gradske.Imate ogromnu ledinu železnice gde ste sve to mogli smestiti pošto železnica vuše ne postoji.Tu je devedesetih planiran veliki železnički čvor i od tada je zakorovljena ogromna ledina.Cveće ispred železničke stanice se ne vidi jer su okolo gradski autobusi.Zar gsp nema svoj park za autobuse ?Ulaz na međumesni ne postoji,izlaz između dve žardinjere bez cveća.Pa to ni poslednja selendra nebi tako imala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna